Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, dün akşam Beyaz TV’de yayımlanan Derin Futbol programına vatandaştan gelen tepkiler üzerine harekete geçti.

Program hakkında gece boyunca şikayet telefonu aldıklarını söyleyen RTÜK Üyesi Süleyman Demirkan, “Programla ilgili dört bir yandan çok fazla tepki geldi. Kurul olarak biz de bu tarz konularda hassas davranmaya çalışıyoruz. Kurul olarak toplantılarında bu konuları gündeme getirip, kanalları sık sık uyarıyoruz.. Düzeyi düşüren bu tür yayınlar konusunda gereken neyse yapacağız. Bu programı ilk olarak İzleme ve Değerlendirme Dairesi'ndeki arkadaşlar değerlendirecekler. İhlal varsa gereğini yapacağız.'' dedi.

CANLI YAYINDA MANGAL YAKTILAR!

Bu olayın üzerine Twitter'dan bir açıklama yapan Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener, '' Madem bizden rahatsız olundu TV'lerde olan tüm yemek programları kaldırılsın. Yani anlayacağınız insanlar bahane arıyor. Herkes, ''Derin Futbol'da yemek yediler.'' diye eleştiride bulunuyor. Bu konularda hassas olan izleyenlerimizden özür dilerim. Hakkınızı helal edin.'' dedi.