Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atiker Konyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında kendisine sorulan bir soru üzerine gazeteciyle tartıştı.

Siyah beyazlı ekibin 1-0 öne geçmesine rağmen 1-1 berabere tamamaladığı müsabakanın ardından, hakem Alper Ulusoy'un kötü yönetimi büyük tartışma konusu oldu.

Beşiktaşlı futbolcuların maçın bitiş düdüğüyle birlikte hakemin yanına gelirken, bu esnada oyuncularını soyunma odasına göndermeye çalışan Güneş'in, Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'le bir diyalog yaşadığı görüldü.

Sorudaki varsayıma çok sinirlendi

Bir basın mensubunun "Maçtan sonra Mehmet Özdilek'i hakeme doğru 'Tebrik et' diyerek itmeniz doğru bir davranış mı?"  sorusu üzerine gerildiği görülen başarılı teknik adam Şenol Güneş, şu cevabı verdi:

"O pozisyonla ilgili oyuncularımı geri alıp, 'Hayır gitmeyin, Konyasporlular tebrik etsin' diye gittim. Ne var bunda? Siz ne anlıyorsunuz bunda. Ben kendi oyuncularımızı aldım. Oyuncularım gidip bir daha mı kart görsün? İşte Türkiye bu. Bunları böyle yönetiyorlar, yönlendiriyorlar bu tipleri. Lütfen susar mısınız? Siz bana bir karar veriyorsunuz, soru sormuyorsunuz. Sizin yaptığınız doğru değil, şık değil, saygısızlık yapıyorsunuz. Siz bana neden gittiniz diye sorarsınız. Öyle bir kanaat getirip de bana soru soramazsınız. Saygısızlık olur. Kapatır mısınız?"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Salı akşamı Bayern Münih deplasmanına konuk olacak.