Boral ve arkadaşları tarafından darp edilen D.I ve A.D polise başvurarak şikâyetçi oldular. Boral’ın da ifadeye çağrılması bekleniyor.



Olay dün akşam Ataşehir’deki lüks bir sitenin spor  salonunda meydana geldi.Öğrencilerin ifadelerine göre; eski futbolcu Uğur Boral ve arkadaşlarıyla basketbol maçı yaptılar. Öğrencilerin iddiasına göre Boral yenilgiyi hazmedemeyince ‘blok yapma’ suçlamasıyla başlattığı münakaşayı küfür ve fiziki saldırıya dönüştürdü. Yere düşen öğrencilerden birinin de kafasını tekmeledi. Spor salonundakilerin araya girmesiyle olay yatıştırıldı.

Yüz ve kafa bölgelerinden yaralanan öğrenciler ise hastaneye giderek tedavi oldular. Öğrencilerden biri kafasından ciddi darbe aldığı için de beyin tomografisi çekildi ve bir haftalık iş göremez rapordu aldı.  D.I ve A.D tedavilerinin ardından da polise başvurdular. Mağdur olarak ifadeleri alınan öğrenciler Boral ve arkadaşları tarafından darp edildiklerini belirterek şikâyetçi oldular. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı.


Kaynak : Milliyet