Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Ülker Stadyumu'nda Bursaspor'a Batalla'nın attığı golle 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'ye tepkiler gelmeye başladı.

Evindeki 24 maçlık yenilmezlik serisi bu mağlubiyetle son bulan Fenerbahçe'ye ünlü şarkıcı Alişan tepki gösterdi. Alişan, twitter hesabından yazdıklarıyla futbolcuları ve Aziz Yıldırım adeta bombaladı.

Alişan, "Fenerbahçe'de son 3 yıldır yapılan yanlışları 140 karaktere sığdıramıyorum malesef! Sadece başkanıma soruyorum, memnun musun başkanım? İstediğini kovuyorsun, 'Giremez bir daha' diyorsun, taraftarı takmıyorsun, 'Ben ne yaparsam doğrudur' diyorsun ve 'Fenerbahçe padişahlıkla yönetilmiyor' diyorsun. Biz iyi günde, kötü günde Fenerbahçeliyiz ama yeter artık. 3 maç 1 puan ve ikisi kendi sahanda. Düzeliriz diyoruz da ümit sıfır!" diyerek Aziz Yıldırım'ı eleştirdi.

Ünlü şarkıcı ayrıca futbolculara "Fenerbahçeli futbolculara sesleniyorum. Giydiğiniz forma kutsaldır, eğer kaldıramayacaksanız hemen çıkarın üzerinizden. Kendinize gelin!" şeklinde paylaşımda bulunarak serzenişte bulundu.

 Alişan, Alex de Souza'ya da özlemini dile getirdi: Sen gittiğinden beri sahada ruh kalmadı kaptan. Seni özlüyoruz Alex...