ÜMİT ÖZAT DEVAM EDECEK Mİ?

“Geçen yıl 20 gün içerisinde kadromuzu kurduk. Bütün takımlar transferi bitirmişken bizim kulübümüzde 3-4 oyuncumuz vardı. Sezona geç başlamanın zorluklarını yaşadık. Ümit Özat ile istikrar için devam kararı aldık. Çalışkan, başarılı ve dürüst bir insan”

IBRICIC, ADANA DEMİRSPOR İLE ANLAŞTI MI?

“İbricic ile Nermin Hodzic transferinde tanıştık. Birlikte geldiler, daha önce ülkemizde oynamış bir oyuncu, takımımızda olur mu olmaz mı önümüzdeki günlerde belli olacak”

‘ADEBAYOR GÜNDEMİMİZDE YOK’

“Adebayor, Başakşehir’in sözleşmeli futbolcusu, bu ligin üstünde birisi buralara ikna etmek zor. Şu an gündemimizde yok. Zaman ne getirir belli olmaz”

SNEİJDER, ADANA DEMİRSPOR’A TRANSFER OLACAK MI?

“Sneijder ile geçen yıl devre arasında görüştük sponsorları ile anlaşamadık. Bu sezon için henüz görüşmemiz olmadı. Anderson benim çok beğendiğim bir oyuncuydu, onu almayı ben çok istedim. Ama Anderson’dan hocalar yüzünden verim alamadık. Hiçbiri oynatmayı düşünmedi. Süper Lig’e çıksaydık her maç oynardı. Bu lig biraz zorlu geçiyor etkisi de oldu”

SÖZLÜ VE KARALAR’A SİSTEM!

“Şehirden asla destek gelmedi. Bugüne kadar sadece 1 milyonluk bir destek alabildik. Eski Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve mevcut Belediye Başkanı Zeydan Karalar maddi olarak hiç destek vermediler. Onları ve aynı zamanda Vali’yi de eleştiriyorum, hiç destek olmadılar. 
Belediyeler şampiyonluk durumunda prim vereceklerini açıkladılar ama biz onlardan yıl içinde hiç destek göremedik. Diğer şehirlerde takımlar belediyeler tarafından inanılmaz destekleniyor”

‘BORÇ 53.5 MİLYON T’

“Eski dönem borcu habire artıyor şimdilerde borç 53,5 milyon TL civarında, bize söylenen bu değildi. Eski yönetimler alacaklarından vazgeçer diye düşündük ama olmadı. Gelirimiz az giderimiz çok fazla, store’lerde yapılan satışlar ile sadece kulüp giderinin %25’i anca karşılanır. Bir futbolcu alamazsınız da ordan gelen paralarla”

VOLKAN ŞEN VE BURAK YILMAZ SÖZLERİ

“Volkan Şen benim kardeşim gibidir. Geçen sezon Fenerbahçe ile olan sorununu çözemedi bu sezon ne olur bilmiyorum. Burak Yılmaz dostum, kardeşim görüşüyoruz ama büyük bir maliyettir”

POTE, AYRILACAK MI?

“Pote ya da Anderson diyemem mevcut kadroda düşünmediğimiz oyuncular var onlar gidecek. Şu anda isim veremem yerli yabancı olarak gidecekler var”

‘OYUNCULARIMIZA TEKLİF VAR’

“Sosyal medyadaki yazılan her oyuncuyu alamayız bunlar yüksek maliyetler. Altyapı yatırımlarımız sürmeye devam edecek. Geçen sene devre arasında Hatayspor’a Selim Ilgaz için 2 milyon TL teklif verdik fakat alamadık takımı 3 milyon istedi. Taraore, Kosecki, Rassoul ve Çağlar’a teklifler var. Öncelik Demirspor menfaatleridir. Berk Yıldız ve Erdal kiralık oynayan oyuncularımızdı onların takımlarıyla tekrardan görüşeceğiz”

E-SPOR VE FORMA KONUSU

“E-spor gündemimize geliyor ama ne olur bilmiyoruz. Bu yıl sponsor bulmak çok zor. TEMSA satıldı bu sene formamızda olmayabilir. Yeni sezonda formalarımızı MACRON üretecek. Çubuklu,Açık Mavi ve Kırmızı renkte formalarımız hazırlanıyor yakında satışa çıkacak”

KAYNAK:Radyospor