Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta deplasmanda Adana Demirspor'a 1-0 mağlup olarak 52 puanda kalan ve 7. sıraya gerileyen Altınordu, yarın sahasında 34. hafta mücadelesinde averajla bir basamak üstünde yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la Play-Off'a kalma maçına çıkacak.

Bornova Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak kritik karşılaşmayı Süper Lig hakemi Bülent Yıldırım yönetecek.

İzmir ekibi sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-1 mağlup olduğu rakibini bu kez yenmek zorunda. Müsabakanın berabere bitmesi durumunda 53 puana ulaşacak iki takımdan Erzurum temsilcisi ikili averajda üstün olması nedeniyle Play-Off biletini kapacak.

Ligde Altınordu (52), Erzurumspor (52) ve Gazişehir Gaziantep'in (53) normal sezonu 53'er puanla tamamlaması durumunda da üçlü averajda İzmir ekibi ilk 6'nın dışında kalacak. Altınordu yönetimi tribünlere taraftar çekmek için bilet fiyatlarını 15'ten 5 TL'ye indirdi. Kırmızı-Lacivertli takımı maraton tribününde 2 binin üzerinde futbol okulu öğrencisi destekleyecek. 

Altınordu'da sağ ayak bileğinden sakatlanan Serkan karşılaşmada forma giyemeyecekken, konuk takımda ise eski Altınordu'lu Gökhan Karadeniz ise cezası nedeniyle kadroda yer almayacak. Altınordu kazanırsa Süper Lig'e yükselmek için ilk kez Play-Off oynayacak.