Boluspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 36 yaşındaki Bilal Kısa ile bir yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Kırmızı beyazlı kulübün açıklamasında transferle ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Necip Çarıkcı, "Öncelikle bugün geçmiş senelerde çok istediğimiz tabii lig olunca bazı transferler gerçekleşmiyor. Bugün en büyük transferimiz için burdayız. Bugün de çok istediğimiz takımımıza kaptanlık yapacağına inandığımız geçmiş yıllarda da çok beğendiğimiz futbolcu kardeşimizle 1 yıllık mukavele yapacağız. İnşallah Boluspor bu büyük transferle hedefine ulaşır. Hayırlı uğurlu olsun."

Bilal Kısa: "Başkanımın da söylediği gibi geçen seneden beridir bir istekleri vardı. Ben de bunu biliyordum. Burada olmaktan çok mutluyum. Daha önce konuşmuştuk. Başkanım yüz yüze görüşmemizi istedi ve yüz yüze görüşmemizden sonra 5 dakikada konuşup anlaştık. Burada olmaktan mutluyum. Daha önce hem Akhisarspor hem de diğer oynadığım takımda başarılar elde ettik kupalar kazandık. İnşallah burada da bir şampiyonluk yaşarız. Bizim hedefimiz bu yönde. Hem takıma abilik yapıp hemde en iyi performansı sergileyip inşallah Boluspor'u hak ettiği yerlere taşırız. İnşallah takıma faydalı olurum bu sene."

Kaynak: TRT SPOR