İnegölspor ile karşılıklı anlaşmanın fesih edilmesinin ardından açıklama yapan teknik direktör Fatih Akyel, düzenlediği basın toplantısında sitem dolu sözler etti. Akyel, ayrılık nedenini bilmediğini söyleyerek, "4 puanla aldık, 44 puana ulaştık. Takımımıza 4-5 takviye yapıp Play-Off için oynarız diyorduk ama ligde kalalım yeter düşüncesi ortaya çıktı. Bunu başkan söyledi" dedi.

 

Kulüp tesislerinde açıklama yapan teknik direktör Fatih Akyel, "İnegölspor'daki görevimizi tamamladık. Yönetim kurulu ile görüşerek karşılıklı olarak ayrılma kararı aldık. 7-7,5 aylık dönemde İnegölspor için elimizden geleni yaptık. Doğru yaptıklarımız, yanlış yaptıklarımız vardır. Biz elimizdeki imkanlarla en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yöneticilerimize, oyuncularımıza, taraftar gruplarına teşekkür ediyorum. Bizim için güzel beri süreç geçti. Bu basın toplantısını herkese teşekkür etmek için yapmak istedim. Yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Hepsi birbirinden değerli isimler bazıları bizi kırsa da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"BAŞARILIYIM"
Yönetim kurulunun ayrılık nedenini bildirmediğini söyleyen Akyel, "Sadece karar olarak söyledi. Nasıl geldiysek öyle de gitmesini biliriz. Ben kendimi başarılı buluyorum. 4 puanla aldık. Grubumuz 1.lig ayarında. Üstteki 5 takım ekonomik anlamda da güçlü takımlar. 44 puana ulaştık. 50 puan sınırına dayandık. Biz elimizden gelenini en iyisini yaptık. Bu şartlarda bence iyi bir puana ulaştık" diye konuştu.

"HEDEF SÖYLENMEDİ"
İnegölspor ile anlaşmasında herhangi bir hedef söylenmediğinin altını çizen Akyel, "Devre arasında başkan ve yönetici arkadaşlarımızla oturduğumuzda takımımıza 4-5 takviye yapıp Play-Off için oynarız diyorduk ama ligde kalalım yeter düşüncesi ortaya çıktı. Bunu başkan söyledi. Ben de o zaman oyuncu almaya gerek yok dedim. Maliyetleri düşünelim dedik. Hedefimize de ulaştık" şeklinde konuştu.

YÖNETİM İSTEDİ
Akyel konuşmasını şöyle sürdürdü;
"Genç oyuncularla alakalı yönetimimizden oynatalım şeklinde istekler geldi. Bizim takımımızı da zaten genç oyuncular vardı. Gökhan, Erdi, Ahmet Hakan'ı sonraki haftalarda kaleci Mustafa'yı oynattık. Ben her zaman söylüyorum; genç oyuncu oynatacağız diye farklı skorlarla mağlubiyet alamayız. Her hafta 4-5 oyuncu değerlendirelim istedim. Böyle de yaptım."