Gelecek sezon Süper Lig'e yükselecek bir kadro kurmak isteyen Gazişehir Gaziantep, ilk imzasını teknik direktör Yalçın Koşukavak'la atmıştı.

Ardından dış transfere yönelen ve ilk olarak kalesini sağlama almak isteyen Kırmızı-Siyahlı ekip, Bursaspor'un 22 yaşındaki file bekçisi Okan Kocuk için nabız yoklamaya başladı. Geçtiğimiz sezonu Yalçın Koşukavak'la İstanbulspor'da geçiren genç kaleci ile yapılan ilk temaslarda olumlu dönüş alındığı öğrenildi. Bursa ile 2020 yılına kadar sözleşmesi olan Okan'ın kiralık olarak kadroya katılması bekleniyor.

WEBO'NUN HALEFİ MEHMET BATDAL

Gazişehir'in, tecrübeli golcüsü Pierre Webo'nun ayrılığının ardından, forvet bölgesi için ise Mehmet Batdal'a teklif götürdüğü bildirildi. 

Başakşehir'le yollarını ayıran 32 yaşındaki santrforla, Süper Lig ekip ekiplerinden Alanyaspor'un da ilgilendiği ve tecrübeli ismin Gazişehir'den gelen teklifi beklemeye aldığı ifade edildi. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Başakşehir'de geçiren 1.96'lık golcü, devre arasında Osmanlı'nın yolunu tutmuştu. Sakatlıklarla boğuşan Batdal, sezonu 17 maçta 3 gol ve 1 asistle kapattı.




Kaynak:Fotomaç