TFF 1.Lig ekiplerinden İstanbulspor'da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Ömer Saral, İstanbul'un köklü camiasında Asbaşkanlık görevine getirildi.

Saral sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile asbaşkanlık görevine getirildiğini duyurdu.

Ömer Saral yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; ''Bugünden itibaren İstanbulspor Asbaşkanlık görevine layık görülmüş ve bu görevi omuzlarıma seve seve yüklemiş bulunmaktayım.Şahsımı asbaşkanlık görevine layık gören Başkanımız ve Yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.

Bu sorumluluğun önem ve ciddiyetinin farkında olduğumun bilinmesini isterim.Bu görevi layığı ile yerine getirmek adına esas önceliğim,herkesin benimseyeceği bir vizyon yaratmak.

Eylem olmadan vizyon bir rüya,vizyon olmadan eylem ise zaman geçirmektir,eyleme sahip olan bir vizyon ise her şeyi değiştirebilir.Sadece saha içi sonuçları ile değerlendirilecek bir İstanbulspor değil tesisleşme ve kurumsallaşma adına rol model olmuş Dünya Kulüplerini yakından takip eden ileride Türk futboluna bu anlamda öncülük edecek ve spor camiası tarafından daha çok saygı duyulacak bir İstanbulspor yaratmak en büyük hedefim ve hayalimdir.

İstanbulspor kulübünün menfaatleri dışında hiç bir menfaat gözetmeden;bundan sonraki misyonumla,bu kulübe hizmet etmek ve hedeflerime varabilmek adına mücadele edecek olmaktan onur duyuyorum.

SAYGILARIMLA''