Kerim, Barış'ın Fenerbahçe'deki ilk günlerinde çok etkili olduğunu ancak sonra takımın form durumuna bağlı olarak düşüş yaşadığının altını çizerek, inşallah sezonun ikinci yarısında Evkur Yeni Malatyaspor ile başarılı bir dönem geçireceğine inandığını ifade etti.


"En kötü play-off oynayacağımıza inanıyorum"
Altınordu'nun Süper Lig'e çıkacağına bu sene daha çok inandığının altını çizen Kerim Alıcı, şöyle konuştu:

"Geçen senelere göre daha iyi bir takımız, burada arkadaşlık zaten hep iyi seviyedeydi. Bu sene en kötü play-off oynayacağımıza inanıyorum. İlk yarıyı iyi bir şekilde geçirdik. Az gol yedik. Az gol yememiz de iyi bir grafik çizmemizi sağladı. İlk yarıda gösterdiğimiz performansın üstüne çıkmak istiyoruz. Hedefimiz öncelikle play-off oynamak. Takımdaki arkadaşlığın başarıyı getireceğine inanıyorum."

"İlk hedefim Avrupa"
Kariyer planlaması arasında Avrupa'da futbol oynamanın üst sıralarda bulunduğunu vurgulayan Kerim, "İlk hedefim Avrupa. Küçüklükten beri hayalim A Milli Takım formasını giymek ve Avrupa'da oynamak. Cengiz, Çağlar, Berke ve Barış bizi çok güzel temsil etti. Benim de hedefim Altınordu'dan gittikten sonra bu kulübü saha içinde ve dışında çok iyi bir şekilde temsil etmek." sözlerine yer verdi.

Kerim, "Sana gelen bir transfer teklifi var mı?" sorusuna ise, "Şu anda kulağıma gelen bir teklif yok. Sezon sonunda olursa başkanımızla oturur değerlendiririz. Şu anda futboluma odaklandım, Altınordu'da bu seneyi en iyi şekilde geçirmek istiyorum." cevabını verdi.

Genç futbolcu, en beğendiği oyuncunun Manchester City forması giyen Kyle Walker olduğunu belirtirken, Süper Lig'de beğendiği ismi ise, "Türkiye'de Gökhan Gönül efsane bir isim. Çok iyi bir oyuncu." şeklinde açıkladı.