Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuna istedikleri gibi başlayamadıklarını söylerken ilk ve ikinci yarının başında rakibe pozisyon verdiklerini belirtti.
Gaziantepspor'un genç ve formasını terletmeye çalışan bir takım olduğunu söyleyen Üzülmez, Gaziantepspor formasını giyen birisi olarak Gaziantep ekibinin bu durumda olmasından üzüntü duyduğunu bildirdi.

Gaziantepspor'un sahada skoru 2-1'e getirmesi ile stres yaşadıklarını söyleyen İbrahim Üzülmez, "Rotasyon nedeniyle uyum sorunu yaşadık. İleride pozisyon ürettik ama değerlendirmekte zorlandık. 5-1 olmasına rağmen bunu söylüyorum. Lig her geçen hafta zorlaşıyor. Önümüzde Boluspor maçı var. Bu maçı unutup, Boluspor maçına odaklanmalıyız. Hedeflerimiz doğrultusunda sağlıklı bir şekilde yürümeliyiz." şeklinde konuştu.

Boluspor'un istikrar yakalayarak üstteki takımları sıkıştırdığını aktaran İbrahim Üzülmez, "Bizim saha içerisinde nasıl bir performans göstereceğimiz çok önemli. Bu bilinçle Boluspor deplasmanını da kayıpsız kapatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak : TRT Spor