Gaziantepspor'dan yapılan açıklamada, "Evrakta yapılan usulsüzlük ve dolandırıcılıkta Kulübümüzün Eski Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu'nun da parmağının bulunduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız..." denildi.

İşte o açıklama;

Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağız
Kulübümüzde hiç bir alacağı bulunmamasına rağmen sözleşmesini haksız bir şekilde fesh eden Oktay Aydın'ın yetiştirme bedelinden feragat ettiğimiz yönünde düzenlenen evrakta usulsüzlük ve dolandırıcılık tesbit edilmiştir.. Evrak ve Kaşe Kulübümüze ait değildir.. Yönetim adına imza atan Ahmet Satıcı ise eski yöneticimiz ve imza yetkisi bulunmamaktadır... Bu evrakları Eski Yöneticimiz Ahmet Satıcı, Mehmet Alparslan ve Oktay Aydın'ın babası Şemsettin Aydın birlikte düzenledikleri tespit edilmiştir.. Bu 3 isim hakkında savcılığa yarın suç duyurusunda bulunacağız... Tüm Kamuoyunun ve Kulüplerimizin bilgisine saygı ile sunarız.

Bu işlerde Oktay Derelioğlu'nun parmağı bulunmaktadır.

Evrakta yapılan usulsüzlük ve dolandırıcılıkta Kulübümüzün Eski Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu'nun da parmağının bulunduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız..
Oktay Derelioğlu futbolcumuz Oktay Aydın'ın kafasını karıştırarak Karagümrükspor'a götürmeye çalışmaktadır..
Daha önce bu kulüpte futbol oynamış, Teknik Direktörümüz olan ve Kulübümüzün zor durumda olduğunu bildiği halde bunları yapan eski Teknik Direktörümüz Oktay Derelioğlu'nu şiddetle kınıyor, tüm Spor Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunuyoruz.