Kulübünden alınan bilgiye göre, 34. ve son hafta mücadelesi, misafir takımın sahaya çıkmaması üzerine oynanamadı. Söz konusu karşılaşmayla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

Edinilen bilgiye göre  Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Akçekaya tarafından futbolculara 34. hafta maçında sahaya çıkmamaları yönünde talimat geldi. Bu talimat üzerine Tokatspor Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu'nun ekibi ve futbolcuları,  deplasmanına gitmedi.
 

 geçtiğimiz hafta sahasında Konya Anadolu Selçukspor ile karşılaşmış ve 2-0 mağlup olduğu bu karşılaşma sonrasında alt lige düşmeyi garantilemişti.

Son düdükle birlikte takımlarının ligden düşmesine tepki gösteren taraftarlarına kızdığı iddia edilen Başkan Ufuk Akçekaya'nın bu kızgınlıkla son maça takımı çıkarmayacağı, 3. Lig'e düşen kulübü de kapatacağı yönünde söylentiler spor kulislerine yansımış ama bu iddia doğrulanamamıştı.

'ün ev sahipliğinde oynanacak müsabakaya  takımının çıkmamamsı, iddiaların ilk ayağını doğrularken, bir sonraki sezon 3. Lig'de mücadele edecek Tokatspor'un kapatılacağı iddialarının cevabı ise futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.



Kaynak:Sabah