Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta galibiyet alamayan Akhisar Belediyespor, Son 7 haftadaki formuyla üst sıralara yaklaşan Kasımpaşa'yı konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Tolga Özkalfa yönetecek. 

İki takım Süper Lig'de sekiz kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 4-3'lük Kasımpaşa üstünlüğü bulunuyor (1B). Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa'yı üç maçtır yenemiyor (1B 2M); son galibiyet 19 Ekim 2014'te gelmişti (2-0). Akhisar Belediyespor Süper Lig'de evinde oynadığı son 12 maçta bir galibiyet alabildi (5B 6M).

Kasımpaşa, Süper Lig'de oynadığı son altı maçta bir kez yenildi (3G 2B). Bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahasında topla en az buluşan takım Akhisar Belediyespor (122); Kasımpaşa ise bu alanda 14. sırada (163).

Akhisar Belediyespor'da sakatlıkları süren N’Guemo, Alper Uludağ ve kaleci Fatih Öztürk yarınki Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. 

Kasımpaşa'da Etoundi, Aydın Yılmaz ve Eray Birnican'ın sakatlıkları devam ediyor. Üç oyuncu da bu maçta oynayamayacaklar. 

Akhisar Belediyespor, ligde topladığı 10 puanla 16. sırada bulunuyor. Kasımpaşa ise topladığı 12 puanla 11. sırada yer alıyor.

MUHTEMEL 11'LER

AKHİSAR BELEDİYESPOR:
 Lukac, Miguel Lopes, Caner, Serdar Kesimal, Mervan,  Sissoko, Ömer, Onur Ayık, Custodio, Özer, Rodallega

KASIMPAŞA: Ramazan, Veigneau, Veysel, Titi, Otigba, Pavelka, Abdullah, Tunay, Andre Castro, Eduok, Koita