Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşacak.

Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında Antalya Stadı'nda oynanacak ve saat 19.30'da başlayacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Geçen hafta Demir Grup Sivasspor'u 4-1'le geçen sarı-lacivertliler, 3 haftalık beraberlik serisine son vermişti. Fenerbahçe, uzun süredir kazanamadığı Antalya deplasmanında 3 puan alarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Ligde geride kalan 12 haftalık bölümde 20 puan toplayan ve lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde 5. sırada bulunan sarı-lacivertliler, zirve yarışından uzak kalmamak için Antalya'dan kayıpsız dönmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Leonardo Araujo yönetimindeki Antalyaspor ise haftaya 13 puanla 14. sırada girdi. Ligde son iki maçında yenilmeyen Akdeniz temsilcisi, geçen hafta Atiker Konyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor, seyircisi önünde oynadığı son 2 iç saha maçında ise puan kaybı yaşamadı.

Antalyaspor'da sakatlıkları bulunan Salih Dursun, Sandro, Djorou ve Zeki Yıldırım forma giyemeyecek. Menez ve Danilo da son antrenmanlara katılmadı.

Fenerbahçe'de ise Valbuena, Antalyaspor maçı kadrosuna yer alırken, Isla ise Antalya'ya götürülmedi. Kafilede yer almayan diğer isimler Fernandao ve Robin van Persie ise bu maçta oynayamayacak.

Antalyaspor'un Muhtemel ilk 11'i: Ferhat, Celutska, Chico, Diego, Sakıb, Maicon, Charles, Yekta, Nasri, Deniz, Eto'o

ÖZEL | Fenerbahçe'nin İlk 11'i: Volkan Demirel, Şener, Neustadter, Skrtel, İsmail, Josef, Mehmet, Dirar, Giuliano, Aatıf Chahechouhe Janssen