Antalyaspor'da yeni teknik direktör Jose Morais yönetiminde yapılan çalışmaya Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o sakatlığı nedeniyle katılamadı.

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda karşılaşacağı Giresunspormaçının hazırlıklarına başlarken Samuel Eto'okasığındaki çekme nedeniyle antrenmana katılmadı.

Hasan Subaşı Tesisleri’ndeki antrenmana dakikalar öncesinde çıkan Teknik Direktör Jose Morais, sahada parkuru hazırladı. Morais, antrenman öncesi futbolcuları ile kısa bir konuşma yaptı. Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyen futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Diğer futbolcular ise Morais yönetiminde hız, uzun pas ve şut çalışması gerçekleştirdi. Morais, şutları kaleyi bulmayan futbolcularını daha çok konsantre olmaları konusunda sık sık uyardı. Pas ve şut çalışmasında istediği verimi alamayan Morais, tekrar aynı organizasyonu çalıştırdı. Bir hayli heyecanlı ve agresif görünen Morais, istediklerini harfiyen yerine getiren futbolcularını alkışladı. Daha sonra yedek takım, yarı sahada uzun pas ve gol çalıştı. Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyen futbolcular yenileme çalışmasının ardından sahadan ayrılırken diğer grup, antrenmanı 5’e 2 pas çalışması ile tamamladı. Antrenmanı Başkan Gültekin Gencer de takip etti.

Antrenmana sağ kasığında çekme bulunan kaptan Samuel Eto'o ve Serdar'ın yanı sıra, sakatlıkları devam eden Diego ve Lazareviç de katılmadı