Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında kadrosuna önemli oyuncular katan Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Evkur Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor, ilk kez resmi bir karşılaşmada birbirlerine diş geçirmeye çalışacak.

Malatya İnönü Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak mücadeleyi hakem Barış Şimşek yönetecek. 

İlk kez mücadele ettiği ligde 2 hafta sonunda 3 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, kadrosuna önemli yıldızları katan ve 1 puanı bulunan Antalyaspor'u yenerek, Malatya İnönü Stadı'na galibiyetle veda etmek istiyor.

Yaptığı flaş transferlerle iddialı bir kadro kuran Antalyaspor ise Malatya deplasmanından üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İlk iki haftada üç puanla tanışamayan Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, siftahı deplasmanda yapmak istiyor.

Öte yandan Yeni Malatyaspor'da sakat ya da cezalı oyuncular bulunmazken Antalyaspor'da sakatlığı süren Menez, Deniz Kadah, Sandro, Drole ve Zeki Yıldırım'ın bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Yeni transfer Samir Nasri'nin oynayıp oynamayacağı ise netlik kazanmadı.

Muhtemel 11'ler

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Yalçın Ayhan, Aly Cissokho, Chebake, Murat Akça, Murat Yıldırım, Azubuike, Boutaib, Eren Tozlu, Dia

Antalyaspor: Boffin, Diego Angelo, Sakıb Aytaç, Salih Dursun, Celustka, Chico, Charles, Aydın Karabulut, Eto'o, Maicon, El Kabir