Süper Lig'de yaptığı son 4 karşılaşmayı kazanan Kara Kartallar, ligin bir diğer İstanbul temsilcisi Kasımpaşa karşısında da sahadan 3 puanla ayrılarak, galibiyet serisini 5 maça çıkarmayı hedefliyor.

Beşiktaş, ligin geride kalan 9 haftasında aldığı 7 galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgiyle 22 puan topladı, sıralamada en yakın takipçileri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 4 puan önünde zirvede yer aldı.

SOSA VE TÖRE DÖNÜYOR

Beşiktaş'ın, Antalyaspor ile yaptığı son maçta riske edilmeyen Gökhan Töre ve Jose Sosa, Kasımpaşa karşısında takımdaki yerlerini alabilecek.

Süper Lig'de hafta başında oynanan ve siyah-beyazlı takımın deplasmanda 5-1 kazandığı Antalyaspor karşılaşmasında, hafif sakatlığı bulunan Gökhan Töre ile hasta olan Sosa riske edilmemişti. Bu iki oyuncunun tamamen iyileştiği ve teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi durumunda takımdaki yerlerini alabilecekleri öğrenildi.

Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Ersan Adem Gülüm ise Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Siyah-beyazlılarda ayrıca, uzun süreli sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan da bu akşamki mücadelede takımlarını yalnız bırakacak.

MUHTEMEL 11’LER
BEŞİKTAŞ(4-2-3-1) 
Tolga, Beck-Rhodolfo-Tosic-İsmail, Atiba-Necip, Gökhan-Oğuzhan-Olcay, Gomez.

KASIMPAŞA(4-2-3-1)
Isaksson, Veysel-Bozhikov-Titi-Veigneau, Castro-Donk, Tunay-Scarione-Adem, Eren Derdiyok.