Batuhan Karadeniz, Lig Radyo'da Ömer Necati Albayrak'ın hazırlayıp sunduğu Mixed Zone programına konuştu.

- Elimden geleni sonuna kadar yapmaya çalıştım! -

Şanlıurfaspor ile ayrılma sürecini anlatan Batuhan Karadeniz, "Yönetimle bir sorun yaşadık. Fikir ayrılıklarımız vardı. Sözleşmem biraz farklıydı. Kampa katılmamamın sebeplerini anlatırsam pek doğru olmaz. Kritik konular biraz. Avrupa'dan ve Türkiye'den aldığım bir teklif var. Geçen sene Şanlıurfaspor'da büyük bir mücadele verdik. Elimden geleni sonuna kadar yapmaya çalıştım. Çok üzüldük. Urfa halkı çok cana yakın. O üzüntüyü ben de yeni yeni atlatıyorum. Fazla acele etmek istiyorum. Kendi adıma en doğru kararı vereceğim." dedi.

- Pepe, Negredo, Soldado gibi oyuncuların gelmesi çok güzel! -

Yabancı sınırı hakkında görüşlerini de paylaşan Karadeniz, "Bizim en son UEFA Kupası'nı kazandığımızdan bu yana geçen zaman belli. Başka bir başarımız yok. Pepe, Negredo, Soldado gibi oyuncuların gelmesi çok güzel bir şey ama bakıldığında ortada hiçbir başarı yok. Böyle kaliteli oyuncular gelince başarı da gelmesi lazım. Bu kadar yabancı serbest kaldıktan sonra başarı gelmedi mi üzülüyor insan." dedi.

- En beğendiğim golcü Vagner Love! -

Beğendiği golcülere de değinen Batuhan Karadeniz, "Süper Ligdeki santraforları toplasanız Avrupa'da birçok takımın bütçelerinden fazla. Müthiş golcüler var. En fazla Vagner Love'ı beğeniyorum. Adebayor da çok iyi. Negredo'dan da çok umutluyum. Birbiriyle kıyaslama bile yapamıyorsunuz. İzlemesi zevk veriyor bu oyuncuları." ifadelerini kullandı.