Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş :"Maçı kazanmayı hak eden takımdık, başından sonuna kadar. G.Birliği maç başında fazlasıyla agresif oynadı. Seyirci ile bütünleşen oyuncularımız iyi oynadılar. Hem seyirci, hem takım bu galibiyeti hak etti. Seyirci ile bütünleşen oyuncularımız iyi oynadılar. Hem seyirci, hem takım bu galibiyeti hak etti. Herkesin söyleyecek bir sözü var, ama bizim işimiz o değil. Biz kazanmadıktan sonra, rakibin kaybının bir anlamı yok. Başakşehir zaten başarılı bir takım, kaybetse de başarılı. Orada Akhisar büyük bir sürpriz yaptı, mucize yaptı 

Beşiktaş'ın maçtaki 2. golünü atan Anderson Talisca şöyle konuştu : ''Gerçekten çok mutluyum, çok iyi bir oyun ortaya çıkardık. Hala yolumuz uzun, hala oynanacak çok maç var. Ben gol atmaya alışkın bir oyuncuyum. Gol attıkça özgüvenimi arttırıyorum. Atmadıkça, etkileniyorum. Arada iyi çalıştım" 

Beşiktaş'ın 2. golünü atan ve iyi bir oyun ortaya koyan Oğuzhan Özyakup ise :"Devreye girmeden gelen gol belki bizi rahatlattı. İlk yarıda 5'li defans oyunuyorlardır ve 2. yarıda 4'lüye döndüler. Geçen sene daha büyük fark da yakalamıştık. Rahatlama asla olmaz bizde, o tecrübeye sahip bir takımız"
Beşiktaş formasıyla ligde 3. golünü atan Ryan Babel: "Kayseri ve Antalya maçında fırsat gelmişti, ama değerlendirememiştik. Bugün fırsatı kaçırmamamız gerekiyordu" dedi.

Gençlerbirliği cephesinde ise Ümit Özat:''Beşiktaş bu ülkenin şu anda en iyi oyuncularına sahip takımı. Ama deplasmanda girdiğiniz zaman da atacaksınız. Öfkeli olduğum bir durum var maç içinde yaşananlardan dolayı. Bir sıkıntı olmasın, göz göze gelmeyelim diye erken içeri girdim. Kulübeler mezar gibi. Hocalar yukarıdan izlemek ister. Çirkin bir görüntü var.'' sözleriyle maçı değerlendirdi.

Gençlerbirliği kalecisi Johannes Hopf: "Ligin en iyi takımına karşı oynadık. Hem ligde, hem de Avrupa'da iyi oynayan bir takım Beşiktaş. Frikik golü de harikaydı" 

Son haftalarda iyi performans sergileyen Serdar Gürler: "Kötü oynadım. İyi oynasaydım, daha farklı olabilirdi" dedi.