Bursaspor’un 8 milyon euro bonservis bedeli istediği 20 yaşındaki genç oyuncusu için Beşiktaş ve Galatasaray kıyasıya bir yarışın içine girdi. 

Bursaspor yöneticilerinin nakit olarak bu fiyata en çok yaklaşan kulübün transferde öne geçeceğini belirttikleri ifade edildi. Sarı-Kırmızılılar’ın son teklifi ise Sercan Yıldırım, Yekta Kurtuluş, Dzemaili ve 4 milyon euro nakit para oldu. Beşiktaş ise Necip Uysal ile birlikte bir oyuncu ve 6 milyon euro nakit para önererek bir adım öne geçti. Timsah’ın Siyah-Beyazlılar’ın bu teklifine sıcak bakmıyor.

Ozan Tufan için Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, "Teklifi kabul etmedik" dedi.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde Ozan Tufan için teklif yaptığını belirten Necmettin Kocaman, "Biz yapılan teklifi kabul etmedik. Bunu da Beşiktaş'a bildirdik" şeklinde konuştu.

Avrupa'da da bir çok kulübün radarında olan genç oyuncu, Bursaspor’dan yılda 150 bin TL kazanıyor. Ücretinde iyileştirme yapılmayan ve bu durumdan rahatsız olan Ozan’ın gönlünde ise Avrupa’da top koşturmanın yattığı belirtildi. İspanya’dan Valencia ve Atletico Madrid, Almanya’dan bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Mönchengladbach ve Fransız takımı Monaco’nun da ilgilendiği ifade edildi.