3-3'lük Beşiktaş beraberliğinin ardından Kasımpaşalı futbolcular; Ryan Donk, Veysel Sarı ve Adem Büyük, açıklamalarda bulundu.

Keyifli bir maç olduğunu belirten Hollandalı defans oyuncusu Donk: ''Takımımla gurur duyuyorum. Seyirciler de buraya güzel bir maç izlemeye gelmişlerdi ve onlar için güzel bir maç oldu. Maçın son dakikasında penaltıdan yediğimiz golle berabere kaldık. Hakeme göre doğru bir karardı ama bence değildi.'' dedi.

Maç sonunda hakem odasında Cüneyt Çakır'la konuşması hakkında yöneltilen bir soruya Donk: ''Saygılı olduktan sonra itirazınızı iletmekte sorun olmuyor. Pozisyon hakkında konuştuk. O da bana neden penaltı kararını verdiğini açıkaldı.'' cevabını verdi.

Şu an oynadığı pozisyonda daha önce hiç oynamadığının altını çizen Hollandalı, bu mevkiide oynarken ileri daha çok çıkıp uzaktan vuruş yapma şansının daha çok olduğunu ve bu maçta da bu şekilde bir gole imza attığını belirtti.

PENALTI OLDUĞUNA İNANMIYORUM

Kasımpaşa'nın bir diğer oyuncusu Veysel ise Beşiktaş lehine verilen penaltı hakkında: ''Penaltı kararı verildi ama ben penaltı olduğuna inanmıyorum. Maçın son anlarında Eren'den çıkmamasına rağmen taç Beşiktaş'a verildi. O toplar domino etkisiyle kalemizde gol oldu. İnşallah diğer maçlarda galip geliriz'' diye konuştu.

KAZANAN BİZDİK

Adem Büyük ise aslında kazananın kendileri olduğunu belirtti ve Cüneyt Çakır'ın penaltı kararına katılmadığını söyledi. Pozisyon hakkında konuşan Adem: ''Top Donk'un eline çarpmamıştı bile. Diğer hakemlere kızamayız ama Cüneyt hoca bizi yurtdışında temsil eden dünyacay ünlü bir hoca. Eren'den çıktığı düşünülen taç, Atiba'nın eline çarpan top... Bu kararlar bizim aleyhimize oldu. Yine kazanan taraf biziz diyebilirim.'' dedi.