AMK'nın haberine göre; Transfer sessizliği içindeki Galatasaray, sürpriz bir hamle peşinde. Sarı-kırmızılılar gözünü Beşiktaş’ın yıldızı Gökhan Töre’ye dikti.

Gökhan’ın, Finansal-Fair Play kuralları nedeniyle oyuncu satmadan transfer yapamayacak olan Beşiktaş’ta mutsuz olduğu biliniyor. Siyah-beyazlı kulübün ödemeleri sürekli aksatması ve yaşanan mali sıkıntılardan artık bıkan yetenekli futbolcunun kafasının karışık olduğu, Fenerbahçe’nin ilgisiyle ortaya çıkmıştı. Sarı-lacivertliler transferi bitirmek için Beşiktaş’ın kararını bekliyordu ki devreye Galatasaray girdi.

BEŞİKTAŞ İLE 3 YILLIK KONTRATI VAR
Galatasaray yönetimi, temas kurduğu Gökhan Töre’ye sarı-kırmızılı formayı giyip girmeyeceğini sordu. Milli futbolcu da Galatasaray’dan gelen bu teklifi değerlendirmeye aldı ama kapıyı da tamamen kapatmadı.

Beşiktaş ile 3 yılı daha kontratı bulunan Gökhan’ın bonservisi önemli bir sorun… Ancak başkan Dursun Özbek ve kurmayları, gurbetçi futbolcunun “tamam” demesinden sonra bonservis pazarlıkları için Beşiktaş’ın kapısını çalacak.

Yönetim Gökhan’ı ikna için ise yerli yıldızlarına güveniyor. Burak ve Selçuk’un, yakın arkadaş oldukları genç futbolcuyu Florya yoluna sokması hiç de ufak bir ihtimal değil.