Sezona Dursun Özbek başkanlığında başlayan Galatasaray yaz transfer dönemini oldukça hareketli bir şekilde geçirmiş fakat forvet hattına bir transfer yapamamıştı. Sarı kırmızılı ekip ara transferde harekete geçebilir.

Beşiktaş, Galatasaray'a rakip oldu!

Rus Izvestia gazetesinin haberine göre Galatasaray, Lokomotiv Moskova forması giyen Oumar Niasse ile ilgileniyor. Senegalli golcünün adı yaz döneminde de sarı kırmızılı ekiple anılmıştı. Haberin bu bölümü hiç de şaşırtıcı değil. Fakat haberi ilgi çekici kılan kısım; Beşiktaş’ın da Niasse ile ilgilendiği ve kış döneminde bu transfer için mesai harcayabileceği iddiası.

Gomez ve Cenk varken...

Bilindiği üzere Beşiktaş'ta Mario Gomez sezona harika bir başlangıç yapmış, onu yedekleyen Cenk Tosun da performansıyla milli takıma kadar yükselmişti.

Fiyatı arttı!

Galatasaray sezon başında Niasse’ı kiralamak için girişimlerde bulunmuş fakat Lokomotiv Moskova 6 milyon Euroluk bonservisi bedeli talep etmişti. Gazetenin kulüp kaynaklarına dayandırdığı bilgiye göre Lokomotiv şu anda Niasse’ın değerini 20 milyon Euro olarak belirledi.

Bu sezon 14 maçta forma giyen 25 yaşındaki golcü 9 gol 5 asistlik bir performans sergilemişti.