Süper Lig'in 16. haftasında Gençlerbirliği deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe'ye Ankara'da büyük şok..

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği ve Fenerbahçe karşılaşması oynanacak.

Ankara'da sis sürprizi!

Maçın başlamasına birkaç saat kala ise iki takım da büyük bir sürprizle karşılaştı. Ankara'daki yoğun sis görüş uzaklığını ciddi şekilde düşürürken, maçın oynanması tehlikeye girdi. Gençlerbirliği'nin geçtiğimiz hafta hocası Mehmet Özdilek ile yolları ayırması ve şiddetle puana ihtiyacı olması, Fenerbahçe'nin ise liderlik yarışında puan kaybına tahammülü olmaması bu karşılaşmanın iki takım için ne kadar önemli olduğunun bir kanıtı...



Uçuşlarda rötarlar var

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda ise kalkan uçaklarda ise sisten dolayı aksamalar ve rötarlar olduğu da gelen bilgiler arasında...

Saat 19'da başlayacak olan mücadelede maç saatinde de hava şartlarının bu şekilde olması durumunda karşılaşmanın ertelenemesi de gündeme gelebilir. Ankara'da yarın da Beşiktaş, Osmanlıspor deplasmanına konuk olacak.

Dün Konya'da oynanan Torku Konyaspor - Bursaspor maçında da yoğun sis dikkat çekmiş ancak hava şartları maçın oynanmasında bir zorluk teşkil etmemişti.