Sezon hazırlıklarını Davraz Kayak Merkezi'nin bin 600 rakımlı oteller bölgesindeki sahada gerçekleştirilen Antalyaspor'un 26 yaşındaki Çek oyuncusu Ondrej Celustka, gazetecilere yaptığı açıklamada, takıma daha çok katkı sağlamak için antrenmanlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ifade etti.

Antalyaspor'un hedefleri için durmaksızın çalışacağını belirten Celustka, "Takım içerisinde başarı ruhu vur. Arkadaşlarla geldiğim ilk günden itibaren çok güzel zamanlarımız geçti. Takım içerisinde 3 doğum günü kutladık. Eğleniyoruz, Türk müzikleri dinliyoruz ve antrenmanlarda da en iyisi olmak için çalışıyoruz. Takım içerisindeki birliktelik benim açımdan çok olumlu gidiyor" dedi.

Eto'o ile aynı takımda forma giymenin heyecan verici olduğunu ifade eden Celustka, "Herkes gibi bende heyecanlıyım. Onunla yan yana olmak, top koşturmak çok büyük bir sevinç" diye konuştu.

"ETO'O İLE OYNADIĞIMIZ İÇİN OLDUKÇA MUTLUYUZ"

Antalyaspor'un 2 yıllık sözleşme imzaladığı, geçen yıl Sivasspor forması giyen Kadir Bekmezci ise takımının güzel transferlerle renklendiğini söyledi.

Takımın daha tecrübeli hale geldiğini belirten Bekmezci, şunları dile getirdi:

"Eto'o gibi bir dünya starı takımımızda. Hepimiz onunla oynayacağımız için mutluyuz. Çok saygı duyuyoruz. Tecrübesini bize aktararak faydalı olacağını düşünüyorum. Antalyaspor'a gelerek futbolda yeni bir sayfa açtım. Benim için yeni bir heyecan oldu. Burada başarılı olmak, takıma katkı sağlamak ve güzel bir sezon geçirmek istiyorum."