Jan Olde Riekerink ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da en güçlü adaylardan biri Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor. Spor Toto Süper Lig ekibi Karabükspor'un Başkanı Ferudun Tankut, bir yayıncı kuruluşuna açıklamalarda  bulundu.

Başkan Ferudun Tankut, takımın teknik direktörü olan Igor Tudor'un Galatasaray'a gitmesine izin verdiği ancak 150 bin euroluk bir fesh bedeli ödemesi gerektiğini belirtti. Karabükspor başkanı Ferudun Tankut, evinde şampitonluk yolunda emin adımlar ile ilerleyen Galatasaray ve Beşiktaş'ı deviren Igor Tudor'un takımdan ayrılmak istemediğini açıklayarak; "Tudor karakterli bir adam. Bizi yarı yolda bırakmaz. Kim giderse de gitsin. Karabükspor sahipsiz kalmaz." dedi.

'38 yaşındaki Hırvat teknik adam Igor Tudor'un Galatasaray'a, Galatasaraylı taraftarlın istemediği Riekerink'in Karabükspor'a geçmesi gibi bir şey olabilir mi?' sorusuna ise Ferudun Tankut, "Riekerink, Karabükspor'a göre bir teknik direktör değil" diye belirtti.

Ferudun Tankut, Hırvat teknik adam Igor Tudor'un sözleşmesinde 150 bin Euro'luk bir serbest kalma maddesi olduğunu belirtti. Sözleşme fesih bedelinin ödenmesi halinde Igor Tudor, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olabilir. 

Öte yandan 38 yaşındaki teknik adam Igor Tudor, eşinin doğum yapmasından dolayı ülkesi Hırvatistan'da bulunuyor.

GoalBien | Özel Haber