Abdullah Avcı: "Bugün oyun inanılmaz keyif verdi, maçın bitmesini istemedim. Detaylarla kazanıp, kaybediyorsun. Bu saatten sonra fiziksel olarak bir şey veremeyiz, ama zihinsen olarak verebiliriz. Analizcimle konuştum. Öne doğru en fazla sprint eden oyuncu Adebayor. 3 sene evvel burada Gaziantep BB - İstanbul BB, geçen sene Shakhtar yazıyordu. Umarım Devler Ligi karşılığını alırız"

Emmanuel Adebayor: "İlk golde Mossoro tam karar verirken ismini seslendiğim için pas verdi. Kariyerimin en kolay gollerinden biriydi. Bir santrafor için hat-trick yapmak önemlidir. Bizim için önemli olan, Beşiktaş ile açılan farkı kapatmış olmamız. Kariyerim boyunca çok önemli isimlerle oynadım. Henry, Bergkamp, Vieira, Ronaldo gibi oyuncularla oynadım. Ben sürekli çalıştım"

Emre Belözoğlu: "Biz çok iyi hazırlandık bu maça. Bu maç gösterdi ki, biz bu ligin en iyi takımlarından bir tanesiyiz. Çok iyi bir takımız, çok iyi bir arkadaş grubuyuz. Sahada bugün herkes mükemmeldi, herkesi tek tek tebrik ediyorum. Beşiktaş'ın 5 puan avantajı var ama, 3 puanlık sistemde bu fazla değil. Gücümüz yettiğince mücadele edeceğiz. 36-37 yaşına geldim, hala öğrenmeye devam ediyorum. Ben tecrübemle bu takıma bir şey katmaya çalışıyorum. Önümüzdeki sene de oynayıp bırakırım gibi gözüküyor. Ama yine de belli olmaz, futbol bu"

Volkan Babacan: "Şampiyonlar Ligi müziğini duyunca insanın tüyleri diken diken oluyor. Biz Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz"

Igor Tudor: "Anlamakta zorluk çekiyorum. Geçen hafta da, bu hafta da konsept aynı. Yapılması gereken tek şey çalışmak. İlk dakikadan beri takımın bana verdiği enerji, Camp Nou'ya gelmişiz de, Barça ile oynuyormuşuz gibiydi. Biz Galatasaray'ız. Yapmamız gereken çalışmaya devam etmek"

Bruma: "Kesinlikle böyle olmasını istemezdik. Hepimiz inanılmaz üzgünüz, şu anda duygularımızı tarif edemeyiz. Galatasaray büyük bir camiadır ve her zaman rakiplerinden iyi olmak zorundadır. Galatasaray böyle bir futbolu hak etmeyen bir camia. Taraftarlarımız ne deseler haklılar.