Fenerbahçe-Başakşehir maçı, Türkiye Kupası Finali'nde Konyaspor'un rakibini belirleyecek. Fenerbahçe'de uzun süredir her ağızdan aynı cümle çıkıyor: Türkiye Kupası’nı mutlaka kazanacağız... Avrupa’ya erken havlu atan, ligde büyük hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe için bu akşamki kapışma bu nedenle sezonun en önemli sınavı olacak. Fenerbahçe yarı finalde Başakşehir ile eşleştiğinde, ‘Erken final’ yakıştırması yapılmıştı. Fenerbahçe, rakibi karşısında deplasmanda 2-0 geriye düşse de 2-2 berabere kalarak final şansını artırdı. Sarı-Lacivertliler, bu akşam taraftarı önünde galip gelerek kupa yolunda büyük bir adım atmanın peşinde. Teknik heyet ve futbolcuların en büyük beklentisi ise bu sezon takımı yalnız bırakan taraftarların en azından bu akşam tribünleri doldurması.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Lens, Sow, Van Persie.

Başakşehir'in ilk 11'i: Volkan Babacan, Uğur, Bekir, Epureanu, Alparslan, Emre, Attamah, Visca, Mossoro, Cengiz, Adebayor.

İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Ekrem Kan yapacak. Arda Kardeşler ise 4. Hakem olarak görev yapacak…