İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda sorusunun cevabı ve dev derbiyle ilgili tüm detaylar...

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için geri sayım başladı. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? derbinin muhtemel ilk 11’leri…

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak dev derbi saat 19.30’da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından naklen ve canlı olarak yayınlanacak. Zorlu derbiyi Ali Palabıyık yönetecek.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER;

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neto,Neustadter, Hasan Ali, Josef, Ozan, Mehmet Ekici, Valbuena,Giuliano,Janssen

BEŞİKTAŞ: Fabri, Medel, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Babel, Quaresma, Cenk

345. RANDEVU

İki takım, bugüne dek resmi ve özel olmak üzere Ülker Stadı'nda 53 kez karşılaştı. Kadıköy'deki maçlarda Fenerbahçe 19, Beşiktaş 18 kez kazandı, 16 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Kadıköy'de Fenerbahçe 71, Beşiktaş 69 kez gol sevinci yaşadı. 6. haftanın en dikkat çeken karşılaşmasında iki ezeli rakip karşı karşıya gelecek. Kadıköy'de oynanacak karşılaşmada ev sahibi Fenerbahçe 3 puan alarak zirveyle arasındaki puan farkını kapatmak isterken, Beşiktaş liderlik yarışında kayıpsız devam etmek istiyor.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta nerede yayınlanacak merak ediliyor. İlhan Cavcav Sezonu Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe Beşiktaş maçı bugün saat 19.30'da oynanacak. Fenerbahçe Beşiktaş maçını hakem Ali Palabıyık yönetecek. Ali Palabıyık'ın yardımcıları ise Cem Satman ve Serkan Olguncan olacak. Fenerbahçe Beşiktaş maçı beIN Sports 1 kanalından canlı olarak verilecek.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı öncesi tahminler ise şimdiden konuşulmaya başlandı. Daha önceki Fenerbahçe Beşiktaş maçlarına bakıldığında tablo şunu gösteriyor. Sarı-lacivertliler, tarihe geçen 17 Nisan 2005'teki 4-3'lük lig mağlubiyetinin ardından Beşiktaş ile Kadıköy'de yaptığı 14 resmi maçı yitirmezken, bu süre içinde 8 kez kazandı, 6 kez de berabere kaldı. 

DEV DERBİ KAPALI GİŞE

Fenerbahçe Beşiktaş derbisine yoğun ilgi…  Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada, “Beşiktaş ile oynayacağımız karşılaşmanın bilet satışlarına taraftarlarımızın yoğun ilgisi sürmektedir. Bilet satışları şu ana kadar 21 bin 500 adeti geçmiş olup, bilet satışı halen devam etmektedir. (Kombine ve deplasman biletleri bu rakamlara dahil değildir)” denildi.

BEŞİKTAŞ'IN KADROSUNDA FENERBAHÇE'YE GOL ATAN FUTBOLCU YOK

Derbi maç öncesinde siyah-beyazlı takımla ilgili ilginç bir istatistik de ortaya çıktı. Beşiktaş'ın bu sezon kadrosunda bulunan oyuncular arasında Siyah-Beyazlı forma ile Fenerbahçe'ye gol atan isim bulunmuyor. Diğer takımlarla gol atan tek isim ise Caner Erkin. Yıldız oyuncu 2005-2006 sezonunda Manisaspor formasıyla Fenerbahçe ağlarını sarsmıştı. 2015-2016 sezonunda 2 gol atan Gomez ve geçen sezon Fenerbahçe'ye karşı atılan tek golün sahibi Aboubakar ise futbol hayatlarına başka takımlar altında devam ediyor.