Süper Lig'in 10.haftasında Igor Tudor'un teknik direktörlüğünü yaptığı Karabükspor, Bursaspor'u ağırlayacak.

Geçtiğimiz hafta Kadıköy deplasmanından ağır yaralı dönen Karabükspor'da o maçta kırmızı kart gören Ceyhun Gülselam ve uzun süreli sakatlığı olan Marius Alexe bu maçta forma giyemeyecek.

Konuk ekip Bursaspor'da ise son oynanan 3 resmi maçta alınan 3 galibiyet moralleri yükseltti. Yeşil Beyazlılarda kart cezalısı olan Ricardo Faty takımını bu maçta yalnız bırakacak.

Geride kalan 9 haftada 19 puan toplayan Bursaspor ligin 4.sırasında bulunuyor. Ev sahibi ekip Karabükspor ise 9 haftada topladığı 12 puanla ligin 6.sırasında kendine yer buldu. İki takım Süper Lig'de bugüne kadar 16 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 8-6 Bursaspor'un üstünlüğü bulunuyor. Kardemir Karabükspor, ligde Bursaspor ile karşılaştığı son yedi maçta sadece bir galibiyet alabildi. O galibiyeti de sahasında aldı ve kalan altı maçta sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

İki takım arasında Süper Lig'de oynanan son maç 7-1'lik Bursaspor galibiyeti ile sonuçlanmıştı. Bu maç Kardemir Karabükspor'un Süper Lig tarihinde en fazla gol yediği maç oldu. Süper Lig'de evinde oynadığı son maçı kaybeden Kardemir Karabükspor öncesinde evinde oynadığı yedi maçta da yenilmemişti. Bursaspor ise Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son altı maçta sadece bir kez yenildi.

MUHTEMEL 11'LER

KARABÜKSPOR: Ahmet Şahin, Gaman, Kerim, Dany, Latovlevici, Osman Çelik, Traore, Skulason, Poko, Tanase, Yatabare

BURSASPOR: Harun, Serdar, İsmail, Aziz Behich, Şamil, Merter, Batalla, Jorquera, Joshua John, del Valle, Deniz Yılmaz