Spor Toto Süper Lig 11. haftasında Çaykur Rizespor’a konuk olan Galatasaray, 2-1 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçti ancak uzatmalarda yediği gollerle sahadan 4-3’lük yenilgiyle ayrıldı.Maça iyi başlayan sarı kırmızılı ekip, Wesley Sneijder’in 4. dakikadaki harika golüyle 1-0 öne geçti. Ancak pes etmeyen ev sahibi Çaykur Rizespor 19. ve 45. dakikalarda Mehmet Akyüz’ün golleriyle devreyi 2-1 önde kapattı.

İkinci yarıya baskılı başlayan Galatasaray, 65’te Lukas Podolski’nin müthiş şutuyla beraberlik golünü atarken 75’te Olcan Adın sahneye çıktı ve Fenerbahçe maçından sonra bir kritik gol daha atarak takımını 3-2 öne geçirdi.Galatasaray’da Umut Bulut maçın 88. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

İkinci yarıda varlık gösteremeyen Çaykur Rizespor, 90+2’de Leaonard Kweuke’nin golüyle durumu 3-3’e getirdi. Maçı bırakmayan Çaykur Rizespor, 90+5’te Deniz Kadah ile bir kez daha ağları sarstı ve 4-3 öne geçti. Bu gol maçın da skoru oldu.Galatasaray bu yenilgi sonrasında 21 puanda kalırken yaparken Rizespor 14 puana ulaştı. Sarı kırmızılı ekip gelecek hafta Antalyaspor’u ağırlarken Çaykur Rizespor deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak.