Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa ve Atiker Konyaspor İstanbul’da karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki karşılaşmada hakem Halis Özkahya düdük çaldı.
Maçtaki gol perdesini konuk ekip 41’de açtı. Kasımpaşa savunmasının uzaklaştıramadığı topla buluşan Bajic, topu soluna çekip yerden uzak köşeye güzel bir vuruş yaparak Konyaspor’u öne geçirdi: 0-1. İlk yarı skorla sona erdi.

İkinci yarıda Kasımpaşa'nın müthiş bir baskısı vardı. İlk dakikada Popov'un sağ çaprazdan sert şutunu kaleci Serkan direk dibinde önledi. 49. dakikada ise Kasımpaşa 2'ye 2 pozisyonda gole giderken topsuz alanda Eduok, Skubic tarafından düşürüldü ancak hakem Halis Özkahya 'devam' dedi.
60'ta nefis hareketlerle girdiği ceza sahasında golü atamayan Adem Büyük, 6 dakika sonra frikikten vuruşunu yaptı ancak top yandan auta gitti. 

TITI KAÇIRDI, VEYSEL AFFETMEDİ
Baskısını iyice arttıran Paşa, 73'te Adem Büyük'ün düşürülmesiyle penaltı kazandı ancak Titi'nin vuruşunda Serkan bir kez daha gole izin vermedi. 2 dakika sonra ise sahneye Veysel Sarı çıktı ve kafa vuruşuyla durumu 1-1'e getirdi. 

Kasımpaşa beraberlik golünün ardından da galibiyet için baskısını sürdürse de bu amacına ulaşamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Konyaspor 39, Kasımpaşa ise 36 puanda kaldı.