Radyospor’un sevilen programı Doğru Tektir’de bir çok konu gün yüzüne çıkarıldı.
Ülkemizde bir çok oyuncunun menejerliğini yapan Marco Kırdemir önemli
Soruların cevaplarını Koray Güçlü ve Levent Ümit Erol’a Doğru Tektir programında verdi.
Önce Levent Ümit Erol’un yorumlarına daha sonra Marco Kırdemir’ın önemli açıklamalarına göz atalım.

Levent Ümit Erol Bursaspor’lu Sercan’nın formunu çok beğendiğini Ronaldo’ya benzettiğini ve hakem konusunda başı en çok yanan takımın Kasımpaşa olduğunu söyledi.Devamında Galatasaray’ın Sivasspor maçındaki ikinci penaltının verilmemsi gerektiğini söyledi.

Programa telefon bağlantısı ile katılan Marco Kırdemir
Çin ekibi Shanghai Shenhua’nın başkanının Türkiye’ye gelişine açıklık getirdi

ERSAN GÜLÜM

Buraya Ersan Gülüm için geldiklerini fakat diğer takımların oyuncularını da izlemek istediklerini söyledi. Ersan’nın transferini en çok ben istiyorum.Çünkü Asya pasportunun olması orada oynaması konusunda avantajı olduğunu ve transfer konusunda Türk takımlarına yardımcı olduğunu söyledi.

AHMET NUR ÇEBİ İLE GÖRÜŞTÜM

Fikre Orman’la görüşmediğini ama Ahmet Nur Çebi ile arasında önemli konuşmaların geçtiğini fakat bu konuşmadan detay veremeyeceğini ileride Çin takımı ile dostluk maçı olabileceğini sözlerine ekledi.

BURAK YILMAZ

Türk takımlarının da futbol pazarında önemli yer alması alması gerektiğine dikkat çeken onun yanı sıra Burak Yılmaz’a da değinen Kırdemir Çin takımının bu transferle ilgili bir girişimi olmadığını açıkladı.

FENERBAHÇE


Fenerbahçe oyuncularının adının geçtiği 100 milyon dolarlık transfer haberlerinin fiyaskodan ibaret olduğunu Emenike’nin ise Çin’e gitme ihtimalinin sıfır olduğunu söyleyerek konuşmasını bitirdi.


Sporundibi.com - HABER ÖZEL