Rıdvan Dilmen Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanan ve 2-1 Karabükspor lehine sonuçlanan Karabükspor-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi. Oyuna sonradan dahil olan Zec'in attığı golün ofsayt olabileceğine değinen Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın ise hücum hattını eleştirdi.

Beşiktaş'ın Şenol hocanın eksikliğini büyük ölçüde hissettiğini belirten ünlü yorumcu, Karabükspor'un maça çok iyi hazırlandığını Igor Tudor'un hem rakibi durdurma hemde oynama planlarının işlediğini sahaya tamamen yansıdığını belirterek genç teknik adamı ve takımını övdü. Beşiktaş'ın hücum hattını eleştiren Rıdvan Dilmen, oyuncuların genel olarak hırssız oyununu eleştirdi. Özellikle Oğuzhan,Babel ve Cenk'i eleştiren değerli yorumcu, Karabükspor'un kart görmemesinin nedenini Beşiktaş hücum hattının etkisizliğine bağladı.

Karabükspor'un ilk golünde kafasında soru işaretleri olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen golün ofsayt olabileceğine değindi. Cenk'in iştahsız oyununu eleştiren Rıdvan Dilmen, ''Cenk sürekli saldırmazsa sıradan bir golcü olur. Messi, Ronaldo niye bu kadar gol atıyor ? Çünkü aç gibi saldırıyorlar'' dedi