İşte Jan Olde Riekerink'in sözleri...

"MAAŞINIZI TL OLARAK ALIR MISINIZ?" SORUSUNA YANIT
Sözleşmemde yazandan daha fazla para alacaksam neden olmasın Türk Lira'sına geçebilirim. Devalüasyondan ötürü mutlaka ben de üzgünüm. Türk insanları için de üzgünüm. Benim için olumlu tarafı her şeyin ucuzlaşması oldu ama bu durumdan üzgün olduğumu söyleyebilirim.

"OSMANLISPOR'U İYİ ANALİZ ETTİK"
Çok zor bir maç bizi bekliyor, deplasmanı gidiyor. En çok beraberlik alan takımlar. Avrupa Ligi'nde de iyi performans gösterdiler. Biz de en iyi şekilde rakip analizini yaptık. Oraya gidip tüm şartlarla mücadele etmemiz gerekiyor.

"ALAN SAVUNMASINA DEVAM EDECEĞİZ"
Futbolda bakıldığı zaman goller çok duran toplardan geliyor. Ligin başında adam adama sistemini oynuyorduk. O sistemle gol yeyince alan savunmasına geçtik. Alan savunmasıyla daha başarılı performans gösterdik, daha az gol yedik. Dediğiniz gibi küçük hatalar yapıp yine duran toptan gol yedik ama üstüne çalışacağız ve alan savunması yapmaya devam edeceğiz.

"BELKİ SNEİJDER'E SORMUŞLARDIR"
Öncelikle şunu belirteyim, benim odaklandığım şey takımın performansı. Son maçlarda iyi sonuçlar aldık ve çok zorlu bir maç bizi bekliyorlar. Gazetelerde çıkan haberlere gelirsek tabii ki gazete okumuyorum ama kulağıma bazı şeyler geliyor. Geçen gün yine bir şey duydum. Galatasaray'ın başına gelmemi Wesley sağlamış diye yazılmış. Ben Hollanda'da verdiğim röportajda belki Sneijder'e danışılmış olabilir demiştim. Türkiye'dei gazetelerde o 'belki' çıkartılmış. Dolayısıyla haber gerçek dışı.

"TOLGA VE POLDİ YOK, SERDAR İSE..."
Bu dönemlerde her takımda sakatlıklar yaşanabiliyor. O yüzden geniş bir kadroya sahibiz. Tolga ve Podolski Osmanlıspor maçında kadroda olamayacaklar. Belki diğer maçta kadroda olabilir. Serdar'ın durumu ise son kontrollerden sonra karar vereceğiz.

"HOLLANDA'DA ŞARTLAR EŞİT, TÜRKİYE'DE..."
Zor rakipten ziyade zor hava şartları bizi bekliyor. Hava durumuna baktım gündür -1, akşam -8 olacağı konuşuluyor. Bence tüm şartların eşit olması lazım. Hollanda'da öyle olduğu için diyorum, tüm sahalarda zeminin altında ısıtma sistemi olması lazım. Bizim yapmamız gereken ise oraya gidip en iyi şartlarda mücadele etmek.