Spor Toto Süper Lig'de transferin flaş takımı olmaya hazırlanan Antalyaspor'da Samuel Eto'o'nun transferinin ardındangözler Ronaldinho'ya çevirldi.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Lig TV'ye yaptığı açıklamalarda tecrübeli yıldız için ilk görüşmeleri yaptıklarını tekrarlarken, "Ronaldinho ile tabii ki görüşmemiz var, yok değil. Abisi geldi, İstanbul 'da, görüşme de yaptık. Mesajlarını da telefondan gönderdiler. Onlar da bizi bekliyorlar. Cumartesi günü de Ronaldinho'nun Türkiye 'ye gelmesi bekleniyor. Yapacağımız görüşmeler sonrasında netlik kazanacak. İlk etapta İstanbul'a gelecek, sonra Antalya 'ya geçecek" diye konuştu. 




Ronaldinho'nun ağabeyi ve menajeri Roberto Assis, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelerek, Felipe Melo'nun yakın arkadaşı Ümit Akbulut'la Antalyaspor için transfer görüşmesi yaptı.

Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo'nun, Ronaldinho transferi için aracı olduğunu kaydeden Antalyaspor Başkanı, "Ronaldinho transferinde de, şimdiye kadar hiç açıklamadım, en büyük aracılığı Felipe Melo yaptı. Melo daima iletişimi kurdu, sağolsun, buradan ona da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.