Spor Toto Süper Lig 19. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor'a konuk oldu. Sergen Yalçın yönetimindeki Kayserispor, Fenerbahçe'yi güzel futbol ve 4-1 'lik net skorla geçti. Sarı lacivertli ekip şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. 10 numara transferini bir türlü gerçekleştiremeyerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe yönetiminin ardından ligde alınan bu ezici skorun ardından adeta yıkıldı.

Kayserispor-Fenerbahçe maçı kora kor dişe diş bir mücadeleye sahne oldu. Kümede kalma savaşı veren Sergen Yalçın ile birlikte toparlanmaya çalışan Kayserispor, şampiyonluk yarışında kalmaya çalışan ve puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe'yi 4-1 'lik net bir skorla geçti.

33.dakikada Umut Bulut ile öne geçen Kayserispor'a cevap 41.dakikada Mehmet Topal'dan geldi. Dakika 70'de kaleci ile karşı karşıya kalan Güray takımını birkez daha öne geçiren golü kaydetti. 88. dakikada Güray bu sefer arka direkte Wellington'a ortaladı ve Wellington tabelayı üçledi 3-1. Son dakikalarda Fenerbahçe iyice oyundan düşerken 90+4 ' te serbest vuruşta topun başına geçen Güray, topu kaleye gönderdi ve top Volkan'ın üstünden ağlarla buluştu. Güray maça damgasını vururken Kayserispor sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe 35 puanda kalırken Kayserispor kritik bir 3 puan alarak puanını 16'ya çıkardı. Süper Toto Süper Lig'de 18 golü bulunan Kayserispor bu gollerin 7 tanesini Fenerbahçe ağlarına bıraktı.