Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta oynanacak kritik mücadele saat 19.45'te başlayacak ve maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Sezona Antalyaspor'u seyircisiz oynana maçta evinde 2-0 mağlup ederek başlayan Kara Kartal, ikinci haftada deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak 4 puan topladı. İlk haftada şampiyonluk favorileri arasında gösterilen Medipol Başakşehir'e deplasmanda 1-0 mağlup olarak sezona giriş yapan Bursaspor ise ikinci hafta sahasında Alanyaspor'u 3-2 yenerek 3 puan topaladı.

Vodafone Park'ta oynadığı lig maçlarında mağlubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş, Bursaspor'u da eli boş göndermeye çalışacak. Yeni stadındaki açılış maçını Bursaspor ile oynayan ve 3-2 galip ayrılan siyah-beyazlılar, geçen sezonki müsabakayı da 2-1 kazandı.

Siyah-beyazlı takımın yeni transferleri Pepe, Gary Medel, Alvaro Negredo, Orkan Çınar ve Jeremain Lens, teknik heyetin görev vermesi durumunda ilk kez Vodafone Park'ta taraftar önünde mücadele edecek.

Beşiktaş'ta tedavileri devam eden Gökhan Gönül, Gökhan Töre ve Atınç Nukan yarınki maçta da forma giyemeyecek.

Bursaspor'da ise Furkan Özçal, Serdar Kurtuluş, Sercan Yıldırım, Emre Taşdemir ve John'un sakatlıkları sürerken Kubilay ise maç kadrosuna alınmadı.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Fabri, Pepe, Tosic, Beck, Caner, Babel, Oğuzhan, Tolgay, Quaresma, Talisca, Cenk Tosun

Bursaspor: Harun, Titi, Behich, Barış Yardımcı, Ekong, Batalla, Badu, Agu, Delarge, Sinan Bakış, Stancu