Spor Toto Süper Lig’in 30. hafta maçında Trabzonspor, evinde Kayserispor’u konuk etti. İki takım için de hayati önem arz eden maçta Kayserispor rakibini deplasmanda 3-2 yendi.

Kayserispor bu skorla birlikte düşme hattından epey uzaklaştı. Trabzonspor’un Avrupa Ligi’ne kalma şansı azaldı. Sarı-kırmızılı takım Mesut Bakkal’ın göreve gelmesi ile birlikte 2 maçta 6 puan aldı.

Kayserispor’un gollerini 6’da Deniz Türüç, 41. dakikada ve 75’te Raheem Lawal kaydetti. Trabzonspor’da Hugo Rodallega ve Uğur Demirok’un golleri yeterli olmadı.

Süper Lig’de 31. haftada Trabzonspor, Adanaspor deplasmanına gidecek. Kayserispor ise evinde Atiker Konyaspor’u ağırlayacak.

MAÇTAN NOTLAR

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Kayserispor karşılaşmasına beklenene yakın bir kadroyla çıktı. Ligin 29'uncu haftasında oynanan Gençlerbirliği maçının 11'inden farklı olarak kadroda tek değişiklik yapan Ersun Yanal, Gençlerbirliği karşılaşmasında yaşadığı sakatlığın ardından tedavisine devam edilen ve 18 kişilik kadroda bulunmayan Okay Yokuşlu'nun yerine ilk 11'de Aytaç Kara'ya görev verdi.
.