Spor Toto Süper Lig 'in 14. haftasında sıkıntılı dönemlerden geçen Trabzonspor ve Eskişehirspor karşı karşıya gelecek.

7 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'de Hüseyin Avni Aker Stadyumu 'nda oynanacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Trabzonspor başkanlık seçiminden bir gün sonra çıkacağı karşılaşma öncesinde 17 puanla 9 sırada yer alırken, Eskişehirspor 7 puanla son sırada bulunuyor. İki takımda bu sezon beklenenin çok altında performans sergiliyor.

Trabzonspor oynadığı 13 maçta 5 galibiyet 6 mağlubiyet 2 beraberlik aldı.

Eskişehirspor ise 13 maçtan 2 galibiyet 10 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Samet Aybaba'nın takımın başına geçmesiyle ligde Mersin İdmanyurdu ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor'u yenme başarısını gösteren Eskişehirspor bu maçtan da galibiyetle ayrılıp ligde kalma mücadelesine devam etmek istiyor.

Bu önemli karşılaşma öncesinde Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Mehmet Ekici ve Sefa doğan oynayamayacaklar. Sarı kart cezalısı olan Salih Dursun ve Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Alper Uludağ bu maçta forma giyemeyecek.

Konuk ekip Eskişehirspor'da Nassim Ben Khalifa ve Ali Şaşal Vuralsakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler ayrıca sarı kart cezalısı olan Lawal'da, Trabzonspor karşısında mücadele edemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor : Onur, Cavanda, Mustafa, Douglas, Yusuf, Okay, Mbia, Marin, Özer, Erkan, Cardozo

Eskişehirspor : Pinto, Defederico, Onur, Causic, Emre, Toko, Özgür, Emre, Birol, Kaan, Boffin