Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında İzmir ekibi Göztepe'yi akonuk edecek.

Yeni Malatya Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

İlk kez mücadele ettiği ligde 14 haftada 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Malatya ekibi, 16 puanla 13. sırada bulunuyor.

Ligde geride kalan 4 haftada 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan ve bu karşılaşmalarda gol atma başarısı gösteremeyen sarı-siyahlılar, taraftarının desteğiyle Göztepe'yi yenerek, galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Yeni Malatyaspor'da kadro dışı kalan Yalçın Ayhan ile kırmızı kart cezaları bulunan Murat Yıldırım ve Aytaç Kara, Göztepe karşı forma giyemeyecekler. Azubuike Okechukwu ve Adem Büyük ise sarı kart sınırında bulunuyor.

Ligin 13. haftasında konuk ettiği Akhisarspor'u 2-0'lık skorla geçen Göztepe ise geçen hafta da Kardemir Karabükspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle döndü. Ligde 24 puan ve averajla 7. sırada bulunan Göztepe, üst üste üçüncü galibiyetini almak için Yeni Malatyaspor karşısına çıkacak. 

Sarı-kırmızılı ekipte Hakan Çinemre ve Adama Traore'nin sakatlıkları bulunuyor. Göztepe'de Halil Akbunar ve Rajko Rotman, Yeni Malatyaspor karşısında da sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

Muhtemel 11'ler

Yeni Malatyaspor: Ertaç; Chebake, Murat, Sadık, Cissokho; Pereira, Murat, Rahman, Adem; Barazite; Boutaib 

Göztepe: Beto, Sabri, Kadu, Emre Can, Traore, Selçuk, Rotman, Gouffran, Castro, Tayfur, Jahovic