Davraz Kayak Merkezi'nin bin 600 rakımlı oteller bölgesindeki sahada, teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, futbolcuların koşusuyla başladı.

Isınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştiren kırmızı-beyazlı takım, daha sonra iki gruba ayrılarak çift kale maç yaptı. Teknik direktör Yusuf Şimşek sarı, Kamerunlu yıldız Eto'o ise beyaz takımda oynadı.

Beyaz takımın 5-4 kazandığı maçta teknik direktör Şimşek 2 gol kaydederken, Eto'o kullandığı penaltıyı gole çevirdi. Antrenman ısınma hareketleriyle sona erdi.

Şimşek, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kampta iyi çalışan futbolcuların arife gününü yolda geçirmemeleri için ödül olarak kampı iki gün önce sonlandıracaklarını söyledi.

Futbolcuların kamp boyunca güzel bir uyum sağladığını belirten Yusuf Şimşek, "Hem arkadaşlık olarak hem de antrenman bazında gayet güzel bir kamp süreci geçirdik. Kamp boyunca gerekli takviyeleri yapacağız. Başkanımız ve yönetimle her gün görüşüyoruz. İnşallah ikinci kampa tam takım gideriz" diye konuştu.

Şimşek, takımdan birkaç futbolcuyu göndermeyi planladıklarını belirterek, "Şu an karar vermedik. Yönetimimizle görüşüp karar vereceğiz. Yarın akşam belli olur diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Denizlispor ile yaptıkları ve 3-0 kazandıkları hazırlık maçına da değinen Şimşek, "Bu hazırlık maçları bir ölçü değildir. Ama biz yine de kaybetmemek için sahaya çıkıyoruz. Denizlispor maçı da kaybetmediğimiz maçlardan bir tanesi. Hazırlık maçı da olsa antrenmanda baklavasına maç da olsa hep kazanmak için oynuyoruz. Kazandığımız için sevinçliyiz. Futbolcu kardeşlerimizin iyi niyetli mücadelesini, kampın az da olsa bir faydası olduğunu görmüş olduk. İnşallah ikinci kampta daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum" dedi.

Eto'o'nun Denizlispor maçında ikinci yarıda oynadığını ifade eden Şimşek, yıldız futbolcunun ikinci kamptan sonra daha fazla oyunda kalacağını sözlerine ekledi.