Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "Gedson Fernandes transferinde Galatasaray ile tatlı bir rekabet yaşadık" ifadelerini kullanmıştı.

Sezon başında Ghezzal ve Rosier için de devreye girdiği iddia edilen Sarı Kırmızılı takım yine Beşiktaş ile karşı karşıya geldi.

Çebi'nin, milli yıldız Kaan Ayhan için "Bıkmadan, usanmadan kapıyı çalacağız. Şimdi birileri de devreye girebilir. Beşiktaş'a gelmek istiyor, biz de istiyoruz" sözlerinin ardından Galatasaray'ın harekete geçtiği ve teknik direktör Fatih Terim'in yönetime transfer için talimat verdiği öne sürüldü.

Öte yandan Siyah Beyazlı başkan Çebi'nin devre arası veya sezon sonu renklerine bağlamak istediği Cenk Tosun formasına kavuşmak için gün sayıyor. Geçirdiği ağır sakatlık ve ameliyattan sonra toparlanan ve artık özel antrenör eşliğinde arkadaşlarının yaptığı çalışmalara başlayan Tosun Paşa, 2 hafta sonra takım çalışmalarına da katılacak.

Teknik direktör Benitez'in santrfor bölgesinde sakatlıkların artmasıyla yakından ilgilendiği tecrübeli forvet Cenk Tosun'un Kasım ayında maç kadrosuna dahil edilebilecek duruma geleceği ifade ediliyor.

Kaynak: Fotomaç