Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nün 49 yaşındaki teknik direktörü Marius Sumudica, Kayserispor'un file bekçisi Silvia Lung’un transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli çalıştırıcı, Lung’u Beşiktaş ve Galatasaray’ın da transfer etmek istediğini dile getirdi.

Romanya basınına konuşan Rumen teknik adam, Kayserisporlu başarılı kalecisi Silviu Lung'u kadrosunda görmek istediğini belirtirken şu ifadeleri kullandı;

''Lung hakkında çok fazla iddia olduğu doğru. Galatasaray, Muslera’yı kaybetti ve Lung’a ilgisi var. Beşiktaş’ın da öyle. Göztepe’nin de bir kaleciye ihtiyacı var'' 

Sumudica, Beşiktaş iddialarına ilişkin olarak ''Lung’un Beşiktaş’a giderse yıllık 300 Bin Euro kazanacağını okudum. Harika bir takıma gitmek için büyük bir şansı var ve o bunu hak ediyor'' şeklinde konuştu.

Öte yandan 49 yaşındaki çalıştırıcı Marius Sumudica, Rumen takımı Astra Giurgiu döneminde Silviu Lung ile beraber çalışmıştı.

31 yaşındaki eldivenin Kaysersipor ile olan sözleşmesi sezon sonu bitiyor ancak Kayserispor oyuncunun maaşına yüzde 10 zam yapma şartı ile sözleşmesini uzatma opsiyonunu elinde bulunduruyor.

Kayseri ekibin bu opsiyonu kullanması beklendiği ifade ediliyor.

Kaynak: Mynet Spor