"Hedeflerim arasında gitmek var"

Doğukan Sinik, transfer teklifleri olduğunu ancak bunun altyapısından yetiştiği Antalyaspor'un menfaatleri doğrultusunda gerçekleşebileceğini söyledi.

Son 2 sezonda Süper Lig'de 54 maça çıkan 21 yaşındaki Doğukan, "Oynadıkça daha iyi olduğumu düşünüyorum. Antalyaspor'da Tamer hocam bana güveniyor, süre veriyor. Her şey gayet iyi gidiyor. İnşallah böyle devam ederim."

Kırmızı-beyazlı futbolcu, adının İstanbul takımlarıyla transferde geçmesiyle ilgili, "Her futbolcunun başına gelen şeyler. Teklifler olabilir ama bu çift taraflı bir şey. Antalyaspor Kulübü Başkanımız ile iletişim halindeyiz. Sonuçta ben Antalyaspor altyapısından çıktım. Hedeflerim arasında gitmek var ama bunun doğru bir şekilde olmasını istiyorum. Hem kulübümün menfaatleri hem de kendim için hayırlısıysa olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Transfer teklifi aldığı takımın adını açıklamak istemeyen Doğukan Sinik, "Kulübüm için şartlar oluşursa olabilir. Kontratımın olduğu ve altyapısından yetiştiğim Antalyaspor'un menfaatlerine uyuyorsa gidebilirim. Gitmek planlarım arasında var ama iki tarafa da uyması lazım. Teklif var ama hangi kulüpten geldiğini açıklamam hoş olmaz. Ne olacağını bekleyip görelim." ifadelerini kullandı.