Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Lig'de sezonun tamamlanmasıyla birlikte kadrolarına yapacağı takviyeler için çalışmalarına başladı. Her iki kulüp de, orta sahasını güçlendirmek isterken, hem gelecek hem de gidecek isimleri şimdiden belirledi.

Yunanistan basınında çıkan haberlere göre; Fenerbahçe ve Galatasaray, AEK forması giyen 23 yaşındaki ''regista'' için resmi teklif yapmak için kolları sıvadı.

Son yıllarda Spor Toto Süper Lig'e Yunan futbolcular damga vururken, bu halkaya katılacak yeni ismin ise Konstantinos Galanopoulos olabileceği iddia edildi.

Sarı Lacivertli kulüp, Pelkas'tan istediği verimi alırken Trabzonspor da Alanyaspor'dan Bakasetas'ı almış ve her iki oyuncu da takımlarında yıldız olmayı başarmıştı.

Bununla beraber Fenerbahçe ve Galatasaray da, orta sahada 'regista' görevi gören Galanopoulos'un peşine düştü.

Haberin detaylarında Fenerbahçe ve Galatasaraylı yetkililerin Konstantinos Galanopoulos'u izlediği ve 23 yaşındaki futbolcu için olumlu görüş belirttiği ifade edildi.

Öte yandan iki dev kulübü de kısa süre içerisinde Konstantinos Galanopoulos için oyuncunun kulübü AEK'ya resmi teklif götüreceği belirtiliyor.

KONSTANTINOS GALANOPOULOS KİMDİR?

28 Aralık 1997'de Atina'da dünyaya gelen Konstantinos Galanopoulos, 1.72 boyunda ve merkez orta saha pozisyonunda forma giyiyor.Konstantinos Galanopoulos, bu sezon AEK formasıyla 27 müsabakada rol alırken 5 gol 1 asist üretmişti.

Öte yandan genç futbolcu Yunanistan Milli Takım alt yaş kategorilerinde de forma giyerken, A Milli Takım'da 4 maça çıktı ve 1 gol üretti.

Galanopoulos'un AEK ile olan sözleşmesi Haziran 2023'te sona eriyor.

Kaynak: Fotomaç