Ara transfer döneminin resmen açılmasıyla hareketlilik başladı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transferde atacağı adımlar merak konusu olurken, Süper Lig'in iki ezeli rakibi transferde yeniden karşı karşıya geldi.

Sarı Kırmızılı takım ara transfer dönemi yine krizler eşliğinde başladı.

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim ve yönetim arasında soğuk rüzgarlar eserken Sarı Kırmızılı kulübün transferde nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konusu...,Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim, Gençlerbirliği maçının hemen ardından transferde istediği oyuncuları teker teker sıralamış ve tarihte ilk kez basın toplantısında transfer için isim vererek konuşmuştu.

Galatasaray'ın istediği isimler arasında Başakşehir'in iki yıldızı İrfan Can Kahveci ve Edin Visca da yer alıyordu.

Medipol Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ, iki oyuncu için bonservis bedelini belirledi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin tıkanma noktasına geldiği belirtiliyor.

Sarı Kırmızılı kulübün İrfan Can Kahveci ve Edin Visca'nın dışında transferde flaş bir ismi gündeme aldığı iddia edildi.

Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak'ın bu transfer için görüşme gerçekleştirdiği de çıkan haberler arasında yer alıyor.

Öte yandan Fenerbahçe de ezeli rakibi Galatasaray'ın istediği yıldız futbolcu için resmen devreye girdi.

Sarı Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, genç oyuncu için görüşmeleri bizzat yöneteceği öne sürülüyor. Galatasaray ve Fenerbahçe Youssouf Ndayishimiye transferinde karşı karşıya geldi.

Kadrosunu bir orta saha oyuncusuyla güçlendirmek isteyen Galatasaray, Yeni Malatyaspor'da yıldızını parlatan Youssouf Ndayishimiye'ye gözünü dikmişti.

Hem scout ekibi hem de teknik heyetin onayından geçen 22 yaşındaki oyuncu için pazarlıkların başladığı gelen haberler arasındaydı. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe de Youssouf için devreye girdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Youssouf'un transferi için yarın Yeni Malatyaspor yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirecek ve fiyat bilgisi alacak.

Malatyaspor'un geçen sezonun devre arasında Burundi'den sadece 45 bin Puro bonservis ödeyerek getirdiği genç futbolcu için 3 milyon Euro civarında bir rakam istediği ifade ediliyor.

Yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken ve takımın vazgeçilmez isimleri arasında giren oyuncu, geçtiğimiz sezon biter bitmez zam almıştı.

Öte yandan Malatya'da sezon öncesinde ücretinde iyileştirme yapılan Ndayishimiye'nin bu sezonki yıllık kazancı 100 bin dolar civarında.

1.83 boyunda olan ve Yeni Malatyaspor'la Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Youssouf, 2 kez de Burundi A Milli Takım formasını giydi.

Kaynak: Fotomaç