Süper Lig'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken ezeli rakipler için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray ile Fenerbahçe son yıllarda birçok transferde karşı karşıya gelmişti.

Son olarak İrfan Can Kahveci transferinde karşılaşan ezeli rakiplerin gündeminde bu kez Tunuslu bir genç futbolcu olduğu belirtildi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray ile adı anılan Mohamed Ali Ben Romdhane'nin Fenerbahçe'ye de önerildiği öne sürüldü.

Sarı Lacivertli kulüp, teknik direktör konusuna odaklanırken, Tunus'un Esperance takımında forma giyen Romdhane'nin menajeri Aziz Ben Aissa, 21 yaşındaki oyuncuyla ilgili iki büyük kulübe öneride bulunduğu ifade edildi. Orta alanda görev yapan ve Tunus Milli Takımı'na da seçilen Ben Romdhane ile ilgili hem Galatasaray'a hem Fenerbahçe'ye geniş bir sunum yapıldığı belirtilirken, futbolcunun bonservisinin 2 milyon euro olduğu konuşuluyor.

Öte yandan Fenerbahçe cephesinden henüz oyuncuyla ilgili adım atılmadığı da çıkan haberler arasında.

MOHAMED ALİ BEN ROMDHANE KİMDİR?

1999 Tunus doğumlu 21 yaşındaki genç futbolcu Mohamed Ali Ben Romdhane, ülkesinin köklü kulüplerinden Esperance'de futbola başladı. 2018'de altyapıdan A takıma yükselen futbolcu orta sahada görev yapıyor.

2019'un Ekim ayında Tunus Milli Takımı'na seçilen Ben Romdhane ülkesi adına şu ana kadar 5 maça çıktı. Bu sezon Esperance formasıyla 33 resmi maça çıkan oyuncu 10 gol atıp 3 asist yaptı.

Kaynak: NTV Spor